nieuws

Holland Evenementen Groepen introduceert ‘Hypershot

Horeca

Holland Evenementen Groep heeft een nieuwe activiteit; hypershot! In een terrein bestaande uit twee verdiepingen (ook onder de grond) gaat men gewapend met een soort katapult en tennisballen op pad. Het principe is hetzelfde als paintball: raak zoveel mogelijk mensen van de tegenpartij. Het voordeel: minder pijn en je blijft schoner.

Babette Hogervorst: “We krijgen voornamelijk bedrijven op bezoek met een zeer gevarieerde groep mensen en uiteenlopende interesses. Het is voor ons dus ook van groot belang om te proberen voor iedereen iets aan te bieden wat ze aanspreekt. Mocht voor de één het paintball misschien net iets té zijn dan kan hij zich vanaf vandaag uitleven met hypershot.”Met Hypershot komt het aantal aan te bieden activiteiten op locatie in Zoelen op 100. Voor meer informatiehollandevenementengroep.nl

Reageer op dit artikel