nieuws

Hoofdredactiewissel Snackkoerier

Horeca

Martijn Reintjes is de nieuwe hoofdredacteur van Snackkoerier. Reintjes volgt Martine Zuil op, die na bijna twee jaar het tweewekelijkse vakblad voor de fastfoodbranche verlaat.

Dat is te lezen in de nieuwe Snackkoerier, die 3 februari verschijnt. Reintjes maakt deel uit van de hoofdredactie van Misset Horeca, net als Snackkoerier en Zibb.nl/horeca een product van Reed Business Information. Hij blijft adjunct-hoofdredacteur van Misset Horeca en Misset Hotel.Voor Misset Horeca is hij sinds 1999 werkzaam. Daarvoor werkte hij tien jaar als dagbladjournalist.

In haar laatste column neemt Zuil, die verder werkte voor Catering Magazine en Misset Horeca, afscheid van de lezers van Snackkoerier. ‘Ik ga een nieuwe carrière tegemoet in mijn geliefde Rotterdam. Ver weg van de redactie van Snackkoerier in Doetinchem. Maar ik zal bij ieder kroketje terugdenken aan u, aan uw bevlogenheid en uw pure vakliefde.’

Reageer op dit artikel