nieuws

JVR audiovisual opent verkoopkantoor in Hilversum.

Horeca

Na de onlangs geopende vestiging in Amsterdam en de langer bestaande vestigingen in Roosendaal en Rotterdam opent JVR vanaf 1 maart een verkoopkantoor op het Mediapark te Hilversum. Dit verkoopkantoor zal worden geleid door JVR’s salesmanager Rob Hamelberg.

“Na overleg met diverse bestaande relaties en prospects kwamen wij al snel tot de conclusie dat een verkoopkantoor in Hilversum dringend gewenst was. Na een aantal gespreken met TCN waren wij er al snel uit dat het Mediapark de beste locatie is. Natuurlijk gaan wij de officiële opening van ons kantoor nog uitgebreid vieren” aldus Rob.

JVR audiovisual is een full service facilitair bedrijf dat o.a volledige technische ondersteuning verzorgt bij congressen, sport- en muziekevenementen, bedrijfspresentaties, televisieshows en beurzen. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Avesco plc met zusterbedrijven in Engeland, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel