nieuws

Keramische kunst met een gastronomische knipoog

Horeca

De Amsterdamse keramiste Addy Bloem heeft op verzoek van Pascal Jalhaij, Patron Cuisiner van Restaurant Chatillon in het Noordwijkse Palace Hotel, kunstwerken gecreëerd die op zijn restauranttafels worden gepresenteerd. Het zijn spannende porseleinen beeldjes geworden die welhaast vragen om discussie aan tafel. De keramische kunst met een gastronomische knipoog is een van de acties die Jalhaij onderneemt om zijn restaurant nog interessanter te maken.

Addy Bloem is autodidact. In Amsterdam studeerde ze glazuurtechnieken op de Gerrit Rietveld Academie. Met haar speelse manier van `draaien en boetseren’ heeft Bloem een geheel eigen stijl ontwikkeld, waarin ze zoekt naar nieuwe uitdagingen. De stijlvolle en een tikje eigenwijze creaties passen uitstekend bij de eigentijdse culinaire stijl van Pascal Jalhaij

Reageer op dit artikel