Keramische kunst met een gastronomische knipoog

De Amsterdamse keramiste Addy Bloem heeft op verzoek van Pascal Jalhaij, Patron Cuisiner van Restaurant Chatillon in het Noordwijkse Palace Hotel, kunstwerken gecreëerd die op zijn restauranttafels worden gepresenteerd. Het zijn spannende porseleinen beeldjes geworden die welhaast vragen om discussie aan tafel. De keramische kunst met een gastronomische knipoog is een van de acties die Jalhaij onderneemt om zijn restaurant nog interessanter te maken.

Addy Bloem is autodidact. In Amsterdam studeerde ze glazuurtechnieken op de Gerrit Rietveld Academie. Met haar speelse manier van `draaien en boetseren' heeft Bloem een geheel eigen stijl ontwikkeld, waarin ze zoekt naar nieuwe uitdagingen. De stijlvolle en een tikje eigenwijze creaties passen uitstekend bij de eigentijdse culinaire stijl van Pascal Jalhaij

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.