nieuws

Kermisattractie in visrestaurants

Horeca

Visrestaurants in de Verenigde Staten hebben een nieuw speeltje ontdekt om gasten naar hun zaak te lokken. Met dank aan kermisapparaten waarbij je met een grijper een horloge of pluche speelgoedbeer kunt winnen.

Het gaat om een apparaat waarmee gasten met een grijper een levende kreeft kunnen pakken. Voor twee dollar kan een poging worden gedaan. Al het lukt, dan wordt de kreeft gratis bereid. Maar volgens de bekender is het niet zo eenvoudig, want de kreeften laten zich niet zomaar oppakken.

Het nieuws komt van BNR Nieuwsradio. Die meldt dat het een rage lijkt te worden in de Amerikaanse horeca. Verschillende visrestaurant hebben inmiddels zo’n apparaat staan. Dierenactivisten zijn fel tegen de nieuwe attractie en hebben al geprotesteerd.

Reageer op dit artikel