nieuws

Nieuw technisch productiekantoor plaatst zich met stip in de evenementenmarkt

Horeca

Recentelijk is Livetime Productions van start gegaan, een productiekantoor dat zich bezig houdt met technische productie van evenementen en televisie. Het bureau begon meteen goed en verzorgde als eerste evenement in opdracht van de Dienst Koninklijk Huis de gehele technische productie van de doop van H.K.H. Prinses Alexia.

Van de verzorging van geluid en videofaciliteiten voor de gasten en rigging tbv licht en registratie voor de NOS tot het aanbrengen van een nieuw tapijt, een custommade podium en een tentenconstructie als entree en garderobe.

Nog geen maand later toonden eigenaren Jack van Deursen en Olivier Monod de Froideville dat het nieuwe bureau ook niet terugdeinst voor grote publieksevenementen. In opdracht van IdtV Events en Promotions verzorgde Livetime op 18 december de volledige technische productie van het “Philips AMeezing Concert” in het Gelredome te Arnhem. Voor dit meezingspektakel met 20.000 bezoekers ontwierp Livetime o.a. het complete podiumplaatje. De huisstijl van Philips was hierbij het uitgangspunt, er werd daarom nadrukkelijk veel gebruik gemaakt van licht- en videotoepassingen.

Livetime Productions probeert zich, naar eigen zeggen, op technisch productiegebied te onderscheiden door vanaf het begin naast een organisatie of evenementenbureau mee te denken. ‘Wij gebruiken al onze technische kennis bij ontwerp en indeling van technische budgetten en brengen synergie aan tussen alle losse onderdelen en technische leveranciers. Zo ontstaat binnen de gestelde budgetten eerder het gewenste plaatje en wordt niet door alle losse disciplines sec nagedacht in hun eigen straatje.’, aldus de eigenaren.Voor informatie over het nieuwe bureau livetime.nl

Reageer op dit artikel