nieuws

RAI Compact: kant-en-klaar beursconcept

Horeca

Amsterdam RAI introduceert voor kleine organisatoren of beginnende beurzen een kant-en-klaar beursconcept: RAI Compact, een totaaloplossing voor kwaliteit standaardstandbouw tegen een scherpe prijs.

De meerwaarde van RAI Compact is, naar eigen zeggen, de kant-en-klaar formule. Het concept biedt drie pakketten inclusief halhuur, schakelbare stands van 9 m2, catering en parkeren (standaard, plus en luxe). Omdat evenementen op basis van RAI Compact plaatsvinden in de Europa Foyer is het voor de RAI mogelijk de standbouw voor langere tijd te plaatsen. Deze efficiëntie leidt tot een scherpe prijs. RAI Compact is het antwoord op de groeiende behoefte van klanten aan kleine evenementen en beurzen voor kleine segmenten in de markt. Evenementen die in sommige gevallen potentie hebben uit te groeien tot grote beurzen.

In april debuteert Check your choice met RAI Compact. Ook de tweede editie van Credit Expo maakt gebruik van deze nieuwe totaaloplossing. Informatie over RAI Compact staat op www.rai-compact.nl

Reageer op dit artikel