nieuws

Relatie arrangementen bij openluchtopera Madame Butterfly

Horeca

Na het succes in 2005 staat er dit jaar wederom een openluchtopera in de tuin van Slot Zeist op het programma. Op 21, 22 en 23 september brengt Stichting Opera Promotions Nederland het meesterwerk ‘Madame Butterfly’ van Puccini. Geheel in de openlucht met enkel een podium, magische verlichting en het prachtige Slot Zeist als decor.

Madame Butterfly is een opera in drie bedrijven. Het libretto is van Guiseppe Giacosa en het origineel werd voor het eerst opgevoerd in La Scala te Milaan op 17 februari 1904. Madame Butterfly is een psychologisch drama, vol intimiteit en emotie.

‘De opera herleeft en vindt opnieuw een groot publiek. Dat blijkt ook uit de aanwezigheid en participatie van een groeiend aantal bedrijven bij dit evenement in 2005. Dit is voornamelijk het lokale en regionale bedrijfsleven, maar ook nationale organisaties hebben interesse in het evenement getoond’, aldus de organisatie. Er zijn diverse mogelijkheden voor het ontvangen van relaties en het profileren van het bedrijf. Kijk op openluchtopera.nl

Reageer op dit artikel