nieuws

Restaurant reddingsboei voor zwalkende voetballers

Horeca

Voetbalclub ADO Den Haag verkeert in zwaar weer. De profvoetballers verloren zeven wedstrijden op rij en naderen de rode streep op de ranglijst. Een restaurant moet redding brengen om de zwalkende voetballers weer op het rechte pad te krijgen.

Een kookles in een restaurant moet de oplossing bieden. Koken zorgt voor een betere motivatie van de spelers, zo beredeneert de onder druk staande ADO-coach Frans Adelaar. Na de kooksessie hoopt Adelaar dat zijn spelers de negatieve serie zondag 12 februari tegen Ajax doorbreken.

In de competitie staat ADO Den Haag op een 16e plaats. Woensdagavond verloor het met 0-3 van concurrent NAC, die daarmee zes punten voorsprong heeft op ADO. Nummer 18 van de ranglijst degradeert, nummer 17 en 16 spelen nacompetitie tegen team uit een lagere divisie voor behoud van het eredivisieschap.

Reageer op dit artikel