nieuws

Sing Along Boat, varend meezingtheater op de Amsterdamse grachten

Horeca

Karaoke is UIT. Samen zingen is IN’, aldus de organisator. De Sing Along Boat, een tot minitheater omgebouwde partyboot, koos een jaar geleden het ruime sop. Varend langs de mooiste plekjes van Amsterdam kiezen passagiers hun favoriete lied uit een bundel vol Nederlandstalige hits, gouwe ouwe en smartlappen. Aangespoord en vermaakt door het duo Sjef en z’n Wijf, het best te omschrijven als “stand-up musicians”, worden de wensen van het publiek ad-hoc omgetoverd in een theatershow.

De Vlaamse en de Amsterdammer nemen het voortouw bij het zingen, dirigeren het gelegenheidskoor en verrassen de gasten met hilarische typetjes en grappige dialogen. Toeristen en Amsterdammers kijken op de bruggen vol verbazing toe en doen spontaan mee. Informatie over de Sing Along Boat en de Sing Along Show is te vinden op www.singalongboat.nl en www.singalongshow.nl

Reageer op dit artikel