nieuws

Sparta Rotterdam en Van der Linde Party Productions verlengen contract

Horeca

Hans van der Linde (namens Van der Linde Party Productions) en Peter Bonthuis (namens Sparta Rotterdam) ondertekenden eerder deze week een contract, waarbij is overeengekomen dat partijen hun samenwerking tot en met 2025 zullen verlengen.

Beide partijen hebben vastgesteld dat hun ambities parallel lopen. Sparta Rotterdam probeert dit jaar het Eredivisieschap te waarborgen, waarna de plannen zijn om uit te groeien tot een stabiele middenmoter in de hoogste klasse van het betaald voetbal. Van der Linde streeft ernaar om haar marktpositie in de regio Rotterdam-Rijnmond verder uit te breiden met gastvrije partycatering en het beheren van multifunctionele en exclusieve evenementenlocaties.

Beide partijen denken onder meer aan een uitbreiding van het Zalencomplex op Het Kasteel door de capaciteit van het Hoofdgebouw te verdubbelen op de begane grond, de eerste en de tweede verdieping. Hierdoor wordt de huidige restaurantcapaciteit tijdens wedstrijden uitgebreid tot 350 couverts en kunnen er evenementen op Het Kasteel plaatsvinden van 10 tot 2500 personen. Dit jaar zal al een begin worden gemaakt met de restyling van de zalen en het interieur.

Reageer op dit artikel