nieuws

Ahoy’ genomineerd voor Arthur Awards 2006

Horeca

Ahoy’ Rotterdam is genomineerd voor ‘The Arthur Awards 2006’ in de categorie ‘Best Venue’. De Arthur Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens de International Live Music Conference (ILMC) in Londen, waar alle vooraanstaande partijen uit de wereldwijde ‘live entertainment’ branche samenkomen. De ILMC bestaat uit ongeveer 35 beroepsgroepen uit bijna 40 landen en is de belangrijkste conferentie ter wereld op dit gebied.

Een internationaal vakpanel heeft de nominaties bepaald in 8 categorieën. Naast de categorie ‘Best Venue’, waarvoor Ahoy’ is genomineerd, zijn er ook awards voor onder meer ‘beste promotor’, ‘beste agent’, ’beste festival’ en ‘beste tour’. In deze laatste categorie zijn de bands U2, REM, Coldplay en Depeche Mode genomineerd.

De Arthur Awards vormen een verzameling prestigieuze internationale prijzen die in de branche en de internationale vakpers hoog worden aangeschreven. De uitreiking van de 17e Arthur Awards vindt morgen, zaterdag 11 maart, plaats in Londen. Jos van der Vegt, Algemeen Directeur van Ahoy’ Rotterdam, is hierbij aanwezig: “Uiteraard hoop ik dat wij deze prestigieuze prijs in de wacht slepen. Maar alleen al het feit dat wij genomineerd zijn vind ik een prachtige erkenning van het feit dat Ahoy’ internationaal uitstekend staat aangeschreven.”

Reageer op dit artikel