Arwin Paulides General Manager hotel Banks Mansion

Met ingang van 1 april 2006 treedt Arwin Paulides (32 jaar) aan als General Manager van het Amsterdamse hotel Banks Mansion. Dit hotel, onderdeel van de Carlton Hotel Collection, is geïnspireerd op de architectuur van Berlage, de Amsterdamse School en Frank Lloyd Wright. De huidige General Manager, Jantiene Berg, verruilt Banks Mansion voor eenzelfde functie bij een Carlton Hotel Collection hotel in het Verenigd Koninkrijk.

Arwin Paulides is afkomstig uit het Carlton Ambassador hotel in Den Haag. Bij Banks Mansion zal hij het succesvolle en door Jantiene Berg gelanceerde ‘Back Home’ concept verder gestalte geven. Dit concept komt voort uit de filosofie dat de hotelgast zich in Banks Mansion thuis kan voelen en zich dus al het gemak van het eigen ‘thuis’ kan laten welgevallen. Nagenoeg alle faciliteiten van het hotel zijn dan ook inclusief.

De Carlton Hotel Collection is onderdeel van Hotel Management International Ltd. (HMI) uit het Verenigd Koninkrijk. De Groep bestaat uit 7 hotels in Nederland en 2 in Groot-Brittannië. In het najaar van 2007 zal de Carlton Hotel Collection een splinternieuw boutique hotel openen in het centrum van Brussel onder de naam The Dominican.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.