nieuws

Bijeenkomst Genootschap voor Eventmanagers over crisiscommunicatie

Horeca

Op donderdag 6 april spreekt Piet Hein Coebergh, communicatiespecialist en PR-adviseur over crisiscommunicatie. Na een algemene inleiding aan de hand van een aantal cases en een nadere toelichting op de richtlijnen voor een juist PR-beleid worden de deelnemers in het diepe gegooid.

Ze krijgen een crisissituatie voorgeschoteld die PR-technisch (in groepsverband) het hoofd geboden moet worden. Echter, niet alleen de schrijvende pers staat voor de deur te trappelen, ook een tv-ploeg heeft de weg naar het bedrijf al gevonden… In de veilige, beschermde omgeving van het Palace Hotel te Noordwijk kunnen zij risicoloos onder vakkundige begeleiding de eerste confrontatie met de pers aangaan.

Geïnteresseerde eventmanagers werkzaam bij ondernemingen of organisaties (opdrachtgevers) met meer dan 50 personen kunnen zich aanmelden via info@eventmanagers.nl.

Het Genootschap voor Eventmanagers is een platform voor eventmanagers, van in Nederland gevestigde bedrijven en organisaties (opdrachtgevers), waar informatie over het vak wordt overgedragen, kennis wordt uitgewisseld, ervaringen worden gedeeld en de belangen van de individuele leden en eventmarketing in het algemeen behartigd worden.Voor meer informatie: www.eventmanagers.nl

Reageer op dit artikel