nieuws

BOOM! EXPERIENCE organiseert Media Indoor Beachvolleybaltoernooi

Horeca

In samenwerking met The Sand organiseert Boom! Experience op donderdag 20 april 2006 van 17:00 tot 22:00 uur het eerste Media Indoor Beachvolleybaltoernooi, gevolgd door een Afterparty.Alle bedrijven uit de evenementenbranche en uit de media (uitgevers, inkoop- mediabureaus, exploitanten, W & S bureaus, organisatiebureaus, entertainment en toeleveranciers) zijn van harte welkom om te komen strijden voor een plaats op het podium, maar natuurlijk zal het bovenal een leuke, sportieve en gezellige avond worden! Er is plaats voor maximaal 25 teams, die gemiddeld 4 wedstrijden à 6 minuten zullen spelen.

Aanmelden kan via indoorbeachvolley.nl

Het Media Indoor Beachvolleybaltoernooi vindt plaats in The Sand te Amsterdam nabij het Sloterdijk station. Het toernooi begint om 18.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De keuken is vanaf 17.00 uur geopend, zodat er na het werk eerst een hapje gegeten kan worden.

De kosten bedragen € 175,= per team, dit is inclusief een hapje en een sportdrankje voor alle spelers! Elk team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers.

Voor Stichting Childslife wordt een loterij gehouden. De hoofdprijs is een overnachting in een 5-persoons appartement (in de boerderij) inclusief een diner voor twee personen, beschikbaar gesteld door Landgoed Overcinge te Havelte.

Reageer op dit artikel