nieuws

Brand Bier terug als hoofdsponsor van Pinkpop

Horeca

Na een onderbreking van drie jaar is Brand Bier weer de hoofdsponsor van Pinkpop. Voor de Brand brouwerij betekent de sponsoring van Pinkpop een terugkeer op het oude nest. Volgens de organisatie is Brand en Pinkpop onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Arthur Kuiters, brandmanager Brand: “Wij zijn heel blij dat we Pinkpop weer terug hebben gehaald. Pinkpop is het bekendste- en een van de grootste popfestivals van Nederland. Het heeft een enorme historie en hoewel het een landelijke uitstraling heeft blijft het karakter Limburgs. Onze collega’s van Heineken hebben dat ook ingezien. Daarnaast past het goed binnen de Limburgse campagne die we recentelijk zijn begonnen.”

Ook de SNS Bank is dit jaar sponsor van Pinkpop. De bank is al sponsor van Mojo Concerts. In het verleden waren Postbank en ABN AMRO verbonden aan het festival.Andere sponsors van Pinkpop zijn Nokia, Jack Daniels, GoFast en Coca-Cola.

Reageer op dit artikel