nieuws

Buitengewone fooi voor zwangere serveerster

Horeca

Een serveerster in het Amerikaanse Roanoke heeft een enorme fooi gekregen. De zwangere horecamedewerkster kreeg van een gast een extraatje van maar liefst 1000 dollar.

De gulle geefster was een vrouw. Ze lunchte voor 26 dollar en liet een handgeschreven briefje achter met de tekst Hou het wisselgeld maar. Fijne dag nog!. Bij het handgeschreven briefje lagen tien briefjes van honderd dollar.

De geefster verkondigde tegenover een lokale krant dat ze het geld zelf niet nodig had en er iemand anders mee wilde helpen. ‘Ik voelde me er geweldig door. Het heeft mijn leven veranderd’, aldus de 28-jarige vrouw, zo meldt De Telegraaf.

De serveerster meldde dolbij te zijn met de fooi. Ze wil het geld besteden om doktersrekeningen mee te betalen.

Reageer op dit artikel