nieuws

Delta Lloyd wordt titelsponsor van de 24-Uurs Zeilrace 2006.

Horeca

Delta Lloyd en de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers hebben het éénjarige contract getekend met een optie op verlenging. Dit gebeurde tijdens de Hiswa op de stand van Delta Lloyd, tevens hoofdsponsor van de watersportbeurs. De 24 uur durende race vindt plaats op 25 en 26 augustus 2006. Verwacht wordt dat zo’n 650 deelnemende teams de elementen zullen trotseren en proberen zo veel mogelijk mijlen af te leggen.

Jos Peeters, directievoorzitter Marketing & Verkoop Delta Lloyd, over de kersverse sponsoring: “Het is een goede aanvulling op onze bestaande sponsoractiviteiten in de watersport. De ‘24-uurs’ is een leuke zeilrace met veel deelnemers. Bovendien is de markt voor kajuitzeiljachten erg belangrijk voor ons. We zijn daarin de grootste speler en dat willen we graag blijven. Deze markt past bij ons.”

Frits Berkel, voorzitter van de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers, is eveneens enthousiast over de nieuwe samenwerking: “We zijn hier ontzettend blij mee. Samen met Edwin Lodder zijn we al enkele jaren bezig om de 24-uurszeilrace nog beter neer te zetten. Met Delta Lloyd als titelsponsor zetten we een grote stap voorwaarts. Het is in de watersport een gerenommeerd bedrijf dat goed bij het evenement past.”

In eerste instantie gaat het om een éénjarig contract, maar met de intentie om met elkaar door te gaan. Berkel: “We werken nu al gezamenlijk aan het plan om het huidige 24-uurssoftwareprogramma te perfectioneren. Daar komen we later in het seizoen op terug.” De Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers organiseert voor de 42ste keer de 24-Uurs Zeilrace. Alle teams moeten in een etmaal zo veel mogelijk zeemijlen afleggen.

Naast Delta Lloyd is het PWN Waterleidingbedrijf sponsor van de 24-Uurs Zeilrace. Cosponsors zijn: Zeilen, Gemeente Medemblik, International Yachting Coating en Stichting Jachthaven Medemblik.

Reageer op dit artikel