nieuws

Financieel stafdirecteur Heineken weg

Horeca

Heineken raakt financieel stafdirecteur David Hazelwood kwijt. Hazelwood staat bekend als een zeer loyale Heineken-man en wordt gezien als een van de belangrijkste financiële krachten van de bierbrouwer.

Dat meldt Fem Business. Een woordvoerder van Heineken bevestigt het vertrek van de 60-jarige Hazelwood. ‘Dat heeft niets te maken met de bestuurswijzigingen van het afgelopen jaar of de vorige maand aangekondigde kostenreductie. David gaat gewoon met pensioen.’

De Brit Hazelwood werkte sinds 1980 bij Heineken. In 1994 werd hij benoemd tot financieel stafdirecteur. In 2003 liet de loyale Hazelwood weten niet geïnteresseerd te zijn in een topfunctie bij concurrent Scottish & Newcastle, toen die een nieuwe topman zocht. Hazelwood zit bij Heineken in directies van dochters en participaties als Asia Pacific Breweries.

Reageer op dit artikel