nieuws

Grote plannen Amsterdams hotel The Grand

Horeca

Het luxe Amsterdamse hotel The Grand laat de komende tijd flink van zich horen. Dat voorspelt de nieuwe directeur Richard Launay, die al enkele details verklapte.

Zo kunnen gasten van The Grand binnenkort eens per maand hun eigen topwijnen meenemen naar Café Roux, voor een diner dat in overleg met sommelier Noël Vanwittenbergh wordt samengesteld. Dat meldt het Stan Huygens Journaal.

Daarnaast staat een grootscheepse verbouwing van het hotel aan de Oudezijds Voorburgwal in het centrum van de hoofdstad op stapel. ‘Volgend jaar gaan we alle 170 kamers drastisch renoveren’, aldus Launay.

The Grand Amsterdam Sofitel Demeure Hotel, zoals het hotelbedrijf officieel heet, is één van de tophotels van Amsterdam. Het hotel heeft 131 luxe kamers en 35 ruime suites. Verder heeft het hotel met Café Roux een à la carte restaurant met chef-kok Andrew Gaskell onder supervisie van de Fransman Albert H. Roux.

Reageer op dit artikel