nieuws

Hans Dulfer opent nieuw clubbingconcept East side Productions

Horeca

DJZ & JAZZ is het nieuwe exclusieve clubbingconcept van East Side Productions, waarvan de premiere op koninginnenacht 28 april 2006 plaatsvindt in Cineac te Amsterdam. Hierbij staat de nieuwe jazzstijl – waarbij DJ’s en jazzmusici hun grooves van dance, funk, jazz and rythm spontaan samenvoegen – in een luxe setting centraal. De start van de exclusieve DJZ & JAZZ-serie wordt ingeluid door saxofonist Hans Dulfer, de Godfather van de DJZ & JAZZ-stroming. Ook pianist Michiel Borstlap en zijn band Elektron gaan de unieke ontmoeting met DJ’s aan op de premiere, vanaf 17.00 uur.

DJZ & JAZZ biedt hoogwaardig entertainment in een loungy sfeer, inclusief all night long World Food catering van de met een Coolbrand onderscheiden cateraar Foodlab. De kern van de avond is echter een muzikale ontdekkingstocht in de traditie van jazz. Op het podium staan DJ en jazzmuzikant(en) in een permanente staat van improvisatie, met de opzwepende sfeer van de locatie en het publiek als energizing feedbackinstrument. Muzikanten en DJ’s, als Ronald Molendijk, stimuleren elkaar tot een swingende, dampende, groove new style.

Exclusief jazz, dance, eat & lounge DJZ & JAZZ wordt ondersteund door Arrow Jazz Radio en zal maandelijks plaatsvinden in een luxe setting die eerder past bij een loungefeest. Op 28 april staan optredens van onder meer Hans Dulfer, DJ Ronald Molendijk, Michiel Borstlap en zijn band Elektron en Renske Skills met Wild Pitch het avondvullende programma. ‘Bij jazz denken de meeste mensen toch aan de rokerige kleine clubs van vroeger, muziek van hun ouders’, licht organisator Theo Lens van East Side Productions toe. ‘En dance wordt al snel geassocieerd met Megafeesten. Daarom brengen wij ze samen in een intieme locatie om tot een nieuwe standaard voor deze generatie te komen.’ Voor meer informatie: www.djzz.nl

Reageer op dit artikel