nieuws

John Coerver adjunct directeur Incentive Holland

Horeca

Incentive Holland, incentive- en evenementenspecialist, heeft per 1 maart haar directieteam uitgebreidt met John Coerver (34) als adjunct directeur. Het bedrijf heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei en internationalisering doorgemaakt, zo werden in 2005 kantoren in Barcelona en Peking geopend. John Coerver wordt als adjunct directeur verantwoordelijk voor de organisatie van nationale en internationale incentives en bedrijfsevenementen. Hij opereert vanuit het Amsterdamse hoofdkantoor van Incentive Holland.

John Coerver begon zijn loopbaan bij Martinair Partyservice, vervolgens werkte hij bij Claus Party World en NH Grand Hotel Krasnapolsky. Bij Amsterdam RAI Catering trad hij in 2002 in dienst als Manager Operations. Hier hield hij zich bezig met het zowel operationele als promotionele zaken, zoals het creëren van een positief imago voor RAI en RAI Catering.

“Het gaat goed met Incentive Holland! We zijn de laatste jaren enorm gegroeid en hierdoor genoodzaakt ons bedrijf op management niveau te versterken. Dankzij John kan ik me de komende tijd meer richten op het verder ontwikkelen van onze kantoren in Barcelona en Peking. Ook voor 2006 zijn de verwachtingen goed; de boekingen voor de Rembrandt Code, een arrangement dat we hebben gelanceerd in het kader van het Rembrandt jaar, stromen binnen. Verder verwachten we dit jaar een groot aantal Chinezen in Europa te ontvangen, waarvoor een deel ook Nederland zal bezoeken,” aldus Rob den Hartog, directeur van Incentive Holland.

Reageer op dit artikel