nieuws

Kdz! Adventure gaat landelijk!

Horeca

Kids Adventure, het grootste avontuurlijke kinderevenement van Nederland groeit uit tot een landelijk platform. Voor 2006 betekent dat een voortzetting van het succesvolle Kids Adventure, van maandag 7 augustus tot en met zondag 13 augustus 2006 in Ahoy’ Rotterdam. Aan de Zomer editie is tevens een Tour en een Winter editie toegevoegd.

Deze live evenementen worden ondersteund door onder andere een website, een magazine en een TV programma. Ten gevolge van deze strategische wijziging verandert Kids Adventure van naam. Het evenement in Ahoy’ Rotterdam heet voortaan Kdz! Adventure Summer.Het evenement heeft in de afgelopen jaren meer dan 130.000 bezoekers getrokken. Kdz! Platform is een initiatief van de Kdz! Foundation. Producent van de Kdz! evenementen is organisatiebureau Original Concepts bv uit Dordrecht. Kdz! Adventure Summer wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, dienst Sport en Recreatie.

Reageer op dit artikel