nieuws

Nieuw cateringblad Misset Catering gelanceerd

Horeca

De eerste uitgave van Misset Catering is verschenen. Dinsdag lag de opvolger van Catering Magazine in de bus bij 5800 cateringprofessionals.

Misset Catering is een uitgave van Reed Business Information, de uitgever van onder meer Misset Horeca en van deze website. Het blad verschijnt zeven maal per jaar, inclusief het Misset Catering Dossier, en is gericht op een ieder wie werk maakt van gastvrijheid in business, care en party.

Het nieuwe cateringblad is qua formaat groter dan zijn voorganger. Het blad bevat meer rubrieken en extra aandacht voor management en marktontwikkelingen. Wat niet verandert, is de digitale nieuwsbrief die gekoppeld is aan het blad. Misset Catering is online te raadplegen via www.missetcatering.nl.

In de eerste uitgave van Misset Catering vinden we een interview met Albron-directeur Peter Visscher, een analyse van de catering bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat en diverse columns waaronder een van de spraakmakende cateringondernemer Bob Hutten. In de volgende uitgave, die op 7 april verschijnt, komt Sodexho-baas Hans Rijnierse uitgebreid aan het woord.

Reageer op dit artikel