nieuws

Nieuwe organisatiestructuur Obsession

Horeca

De Obsession Event Group heeft haar organisatiestructuur gewijzigd in verband met de verbreding van haar activiteiten. Enerzijds is onlangs Van Eeden Evenementen overgenomen. Anderzijds wil de organisatie haar rol op het gebied van live communicatie verder uitbreiden. De naam Obsession Event Group verdwijnt. Hiervoor in de plaats komt een holding met vier bedrijven: Obsession Live Communication, Obsession Entertainment, Van Eeden Evenementen en Goedefeesten.nl. De vier bedrijven gaan zelfstandig opereren en communiceren.

Obsession Live Communication (een samensmelting van de voormalige divisies Obsession Xperience Marketing en Obsession Productions) wordt hiermee het bureau voor live communicatie in Nederland.

Obsession Entertainment is er voor iedereen die puur op zoek is naar entertainment. Via de zoekmachine op de site van Obsession Entertainment kunnen bezoekers van ruim 5000 acts desgewenst direct een boekingsadvies aanvragen.

Van Eeden Evenementen is een no nonsens organisatiebureau dat al ruim 16 jaar actief is in de evenementenbranche. Het bureau is groot geworden door het organiseren van personeelsevenementen in de breedste zin van het woord. Van motivatie bijeenkomst tot dankjewel feest, van nieuwjaarsborrel tot kerstgala en van sportdag tot weekendje weg. In de nieuwe opzet blijven de activiteiten ongewijzigd.

Goedefeesten.nl biedt klanten via een website de keuze uit diverse basisconcepten voor evenementen.

Reageer op dit artikel