nieuws

Oranjement’ bij Regardz Hospitality Group tijdens WK voetbal

Horeca

Tijdens het WK voetbal van 9 juni tot en met 9 juli 2006 kleurt Regardz Hospitality Group haar zalen ‘oranje’. De tien Regardz bedrijven toveren allen minimaal één vergaderzaal om tot ‘oranje zaal’. Dit houdt onder andere in oranje muren en oranje zaalaankleding. Daarnaast wordt er voor het WK voetbal een ‘Oranjement’ geïntroduceerd. Dit is een 8-uurs vergaderarrangement waarbij de kleur oranje een bepalende factor heeft zowel voor, tijdens alsook na de bijeenkomst.

Om tegemoet te komen aan de voetbalkoorts in Nederland introduceert Regardz Hospitality Group speciaal voor het WK voetbal het 8-uurs vergader ‘Oranjement’. Het arrangement bestaat uit een plenaire vergaderzaal die geheel in het oranje is gehuld waarbij in en rond de zaal diverse voetbalattributen geplaatst worden. Ook de koffie pauzes en de lunch staan in het teken van oranje; er worden diverse oranje lekkernijen geserveerd. En een bijeenkomst wordt afgesloten met een oranje drankje.

Indien men het ‘Oranjement’ reserveert voor een dag dat het Nederlands elftal speelt, kan men middels de actie “Scoort Oranje, dan scoort u ook” een korting scoren oplopend tot maximaal 15%.

Kijk vanaf 15 maart 2006 op regardz.nl voor de voorwaarden en arrangementsprijzen van het ‘Oranjement’.

Reageer op dit artikel