nieuws

Paaldansen in Urker horeca verboden

Horeca

Club Havana op Urk kan een boze brief van de burgemeester tegemoet zien. Het horecabedrijf hield een workshop paaldansen en nodige schaars geklede danseressen uit. ‘Oud Urk’ is des duivels.

Dat meldt De Stentor. Club Havana is volgens De Stentor altijd al het buitenbeentje van de Urker horeca. Het bedrijf organiseerde voor leden van de besloten club een workshop paaldansen. De bezoekers vonden het prachtig, meldt De Stentor op basis van de uitbundige foto’s op de site van Club Havana. De oudere generatie van het visserdorp moet niets hebben van het nieuwe fenomeen.

Wat er in de brief staat, is niet bekend. De Urker gemeenschap staat bekend als nogal besloten. Wel is duidelijk dat herhaling van een dergelijk feest ongewenst is in het vissersdorp. Volgens de regionale krant waarschuwt het gemeentebestuur Club Havana dat bij herhaling de zaak aan de schandpaal wordt genageld.

Reageer op dit artikel