nieuws

Record aantal bezoekers huishoudbeurs

Horeca

De Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI heeft voor het eerst in tien jaar weer een nieuw recordaantal bezoekers getrokken. De afgelopen week hebben 262.831 mensen de 61e editie van de ‘Moeder aller beurzen’ bezocht. Vorig jaar kwamen 231.808 mensen naar het evenement. Dit maakte de organisatie zondag na afloop van de beurs bekend.

Productmanager M. Wolters van de RAI is ‘onwijs tevreden’ over het verloop van de beurs. ‘De Huishoudbeurs is dit jaar super verlopen. Het thema Glamour is onze doelgroep echt bevallen en die is er in groten getale op afgekomen.’’ Traditioneel was het op vrijdag het drukst. ‘Dat komt omdat we ook ’s avonds geopend waren’, aldus Wolters.

Wolters denkt dat de investeringen in een andere aanpak van de beurs de nieuwe interesse bij de doelgroep hebben aangewakkerd. ‘Naast alle 450 stands willen we iets extra’s bieden. Extra entertainment en evenementen, en dat bieden we in de Glamourhal, waar dagelijks modeshows en optredens zijn. Zo’n centrale hal, die we elk jaar in een bepaalde sfeer aankleden, blijkt de laatste jaren enorm aan te slaan.’
In 2007 wordt de Huishoudbeurs van 10 tot en met 18 februari gehouden.

Reageer op dit artikel