nieuws

Samenwerking Schiphol en RAI

Horeca

Amsterdam Airport Schiphol en Amsterdam RAI Convention Centre gaan in de toekomst samenwerken om de service aan congres-en evenementbezoekers te verbeteren. Veel bezoekers stellen extra service bij aankomst op Schiphol en bij vertrek na afloop van een conferentie, beurs of congres op prijs.

In 2006 zullen Amsterdam Airport Schiphol en Amsterdam RAI tijdens een vijftal grote congressen aan bezoekers extra service verlenen. Bezoekers aan de International Broadcasting Convention (IBC) in september 2006 die via Schiphol reizen kunnen al van deze dienstverlening profiteren.

Tijdens een evenement heeft Amsterdam Airport Schiphol een faciliteit in de RAI. Hier kan al worden ingecheckt voor de terugvlucht en is informatie over de luchthaven beschikbaar. Bij belangrijke evenementen wordt een RAI servicebalie ingericht op de luchthaven, om de bezoeker bij aankomst direct informatie over vervoer van en naar Amsterdam, de RAI en toeristische attracties in Amsterdam te geven. De bezoeker kan bij deze balie ook een hotelreservering maken.

Reageer op dit artikel