nieuws

Taat & de Regt ondersteunt Unicef gala in Den Haag

Horeca

Afgelopen zaterdag 25 maart vond in het Atrium van het Haagse Stadhuis een gala plaats, waarvan de opbrengst ten goede kwam van Den Haag Unicef Stad.Het gala, een initiatief van het Haagse Ondernemersontbijt was een succes. Alle vijfhonderddertig plaatsen voor het diner waren bezet.

De culinaire verrassingen waren van topkoks Henk Savelberg (Restaurant Hotel Savelberg), Niven Kunz ( Restaurant ’t Raethuys), Koos van Noort (Kandinsky Restaurant), Paul Fagel (Restaurant Het Arsenaal) en Pierre Wind. De Haagse cateraar Taat & de Regt (www.taat-deregt.nl) verzorgde de gerechten van de topkoks, ondersteund door leerlingen van de Mondriaan Onderwijsgroep.Ambassadeur van Unicef, Paul van Vliet, was te gast en er waren optredens van ondermeer Jim, Told U So en Frank in Person (F.I.P.) en Sister Sledge. De opbrengst werd verhoogd door een veiling van bijzondere objecten. In totaal bracht de avond 143.500 euro op, bestemd voor onderwijsprojecten van Unicef in Suriname, Turkije en Marokko.

Dit gala is één van de activiteiten die plaatsvindt in het kader van Den Haag Unicef Stad. Tot mei van dit jaar vinden in Den Haag allerlei activiteiten plaats. Voor meer informatie; www.denhaagunicefstad.nl.

Reageer op dit artikel