nieuws

Top Shops X-clusive Event 2006

Horeca

Top Shops Holland organiseert in samenwerking met Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort het eerste Top Shops X-clusive Event op maandag 5 juni 2006 (2e Pinksterdag). Het vijfsterren kasteelhotel vormt, met uiteenlopende presentaties in de stijlzalen van het landhuis, het fraaie decor voor een nieuw lifestyle relatie-evenement.

De gasten maken een ontdekkingsreis door de historie, het heden en de toekomst op het gebied van interior & lifestyle, fashion & beauty, art & culture, real estate & topcuisine. Het X-clusive Event heeft een zeer exclusief karakter, aangezien slechts gasten met een strikt persoonlijke uitnodiging het evenement kunnen bezoeken. Ter gelegenheid van het X-clusive Event heeft Landgoed Duin & Kruidberg een speciaal arrangement samengesteld inclusief toegangskaart voor het Event.

Top Shops Holland is een samenwerkingsverband van bijna honderd Nederlandse ondernemingen, die actief zijn in het absolute topsegment, stijlvol gepresenteerd in het luxe Top Shops boek 2005/2006. Er worden op het gebied van relatiemarketing al diverse evenementen en activiteiten georganiseerd door en voor Top Shops Partners. Op 5 juni zal echter het eerste X-clusive Event worden georganiseerd, waar zo’n 25 Top Shop Partners en sponsoren tussen 12.00 en 18.00 uur een veelzijdig programma vól previews, primeurs, presentaties en privileges zullen presenteren. Tijdens deze ontdekkingsreis geniet men ook van veelzijdige muziek, diverse wijnen van Sauter en culinaire hapjes, aangeboden door onder andere restaurant ‘De Vrienden van Jacob’. Dit is het à la carte restaurant van Landgoed Duin & Kruidberg, dat eind 2005 bekroond werd met een Michelin-ster.

Ter gelegenheid van het X-clusive Event heeft Landgoed Duin & Kruidberg een speciaal arrangement samengesteld.Voor meer informatie & reserveringen van het Top Shops X-clusive arrangement:www.duin-kruidberg.nl

Reageer op dit artikel