nieuws

Vechtpartij kamermeisjes om toiletrollen

Horeca

Twee kamermeisjes zijn elkaar deze week te lijf gegaan met een bezem en dweil. Het gevecht eindigde met één meisje in de gevangenis en de ander in het ziekenhuis. Beschuldigingen over diefstal van toiletrollen was de aanleiding voor de confrontatie.

Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het gevecht vond plaats in een motel in Charleston in de Amerikaanse staat South Carolina. Een 52-jarig kamermeisje miste een aantal toiletrollen uit haar voorraad. Ze beschuldigde daarop een 47-jarige collega van die diefstal.
De ruzie liep dusdanig uit de hand dat de dames elkaar te lijf gingen met de bezem die gebruikt wordt om te dweilen. De politie moest er uiteindelijk aan te pas komen om de vechtende kamermeisjes uit elkaar te halen. De 52-jarige moest in het ziekenhuis worden behandeld aan een lichte hoofdwond, terwijl de ander op het politiebureau uitleg mocht komen geven.

Reageer op dit artikel