nieuws

Vineyard Catering huiscateraar van Nyenrode

Horeca

Nyenrode Business Universiteit heeft Vineyard Catering uit Maarssen geselecteerd als huiscateraar voor de dienstverlening aan gasten, personeel en studenten van de universiteit in Breukelen. Sinds begin dit jaar is het bedrijf ook gevestigd in de mensa van Nyenrode.Vineyard Catering is een relatief kleine cateraar, die goed aansluit bij de persoonlijke aandacht die Nyenrode graag aan haar relaties geeft.

Het bedrijf – oorspronkelijk ontstaan uit restaurant De Nonnerie in Maarssen – verzorgt al enkele jaren catering op bijzondere locaties in het Vecht en Plassengebied, zoals Landgoed Eikenrode, Slot Zuylen, Landgoed Vollenhoven en Outdoor Inn.

Vineyard Catering zal ook betrokken zijn bij het onder de aandacht brengen van landgoed Nyenrode als locatie voor zakelijke evenementen. Het hotel, de historische gebouwen, de restaurantvoorzieningen en de moderne onderwijsfaciliteiten van Nyenrode, inclusief een digital business lab met video conferencing mogelijkheden, zijn onder voorwaarden beschikbaar voor externe partijen. Meer informatie is te verkrijgen bij events@nyenrode.nl of nyenrode@vineyardcatering.nl. Jan Willem Polman is als locatiemanager van Vineyard bereikbaar op 0346-291557.

Reageer op dit artikel