nieuws

10 jarig Ins & Outs Catering zet zich voor townships

Horeca

In het kader van het 10 jarig bestaan van Ins & Outs Catering, heeft eigenaar Christiaan Hanssen zijn 10 medewerkers, 10 dagen uitgenodigd naar Phalaborwa, Zuid Afrika. Sociaal maatschappelijk ondernemen heeft prioriteit bij Ins & Outs Catering. De mens staat centraal, of dit nu in Nederland is of ver daar buiten.

Het bedrijf zet zich al geruime tijd in voor de townships in Zuid Afrika zo hebben zijn medewerkers vorige week een broodoven geschonken aan een door Ins & Outs Catering opgezet bakkersopleidingscentrum voor de locale bevolking. Zie bijlage + foto.De tweede week van mei van dit jaar organiseert Ins & Outs Catering een Golftoernooi in Zuid Afrika, op het prachtige golfterrein van Hans Merensky in Phalaborwa. Golfen tussen het wild, waarbij de opbrengst zal gaan naar kleinschalige goede doelen in Zuid Afrika, die door Ins & Outs Catering worden uitgekozen.Daarnaast zal Ins & Outs Catering zich inzetten voor Right to Play, de Haegsche Culi tour op maandag 22 mei aanstaande, dat een jaarlijks terugkerend evenement wordt waar deelnemers fietsend door Den Haag de sterrenrestaurants afgaan, waarbij de opbrengst voor kinderen is die ook recht hebben om te spelen. Tijdens dit evenement zal Ins & outs Catering haar nieuwe label presenteren..Ook de bekende Haring partij roeivereniging “ De Hoop” aan de Amstel op vrijdag 2 juni aanstaande zal dit jaar in het teken staan van het 10-jarig bestaan van Ins & Outs catering

Reageer op dit artikel