nieuws

Be the Star in the Company

Horeca

Star in the Company is een interactief concept voor bedrijfsevenementen. Het kan zowel als onderdeel van een event, als een op zichzelf staande avond georganiseerd worden. In deze ‘speciaal voor bedrijven’-geschreven contest, wordt het talent van het personeel op de proef gesteld. Drie kandidaten, gekozen door het bedrijf, nemen het tegen elkaar op tijdens een evenement, aangemoedigd door de rest van het bedrijf.

In de aanloop naar het evenement wordt er aan de hand van een webpagina, waarop alle medewerkers hun stem kunnen uitbrengen, gekeken wie dat er gaat deelnemen aan de wedstrijd en wie dat er in de vakjury op de avond zelf zal plaatsnemen.De drie finalisten worden op één dag gecoacht in de studio, waar ook een nummer wordt opgenomen. Op het evenement zelf zullen ze het beste van zichzelf geven tijdens een live-performance begeleid door de band Mo’Groove. Voor meer informatie GigWorld.nl

Reageer op dit artikel