nieuws

Belgische reisjournalisten enthousiast over Media Workshop

Horeca

Na het succes van de zevende editie van de Nederlandse Media Workshop tijdens de Vakantiebeurs 2006, hebben de vier PR bureaus BrouwerBetist, BuroSix, Lankhorst PR en Travel Marketing Company opnieuw de handen ineen geslagen om hetzelfde concept in België neer te zetten. Deze Belgische Media Workshop heeft op 13 april jl. in het Hilton Conrad te Brussel plaats gevonden. Dit evenement was, met een bezoekersaantal van 65 reisjournalisten, een groot succes.

Veel klanten van de vier PR bureaus waren op de Media Workshop aanwezig. ‘De workshop is speciaal in het leven geroepen om onze klanten de mogelijkheid te geven reisjournalisten in de Benelux te ontmoeten, hun land of bedrijf te presenteren en de journalisten ideeën te laten opdoen voor persreizen, artikelen, themanummers, radio en tv-programma’s’, aldus de organisatie. ‘De deelnemers, klanten en reisjournalisten, waren uitermate tevreden over de opzet en opkomst van het evenement.’Wegens het grote succes van beide Media Workshops, zal het evenement na alle waarschijnlijkheid volgend jaar een vervolg krijgen in Nederland en België.

Reageer op dit artikel