nieuws

CEO LEGO Mark William Hansen gastspreker bij HSMAI

Horeca

Chief Experience Officer Mark William Hansen van LEGO is donderdag 11 mei te gast als spreker bij HSMAI Nederland. Hansen zal ingaan op de kracht van communities en experience co-creation. De Lego-case is momenteel hét voorbeeld van hoe door écht naar klanten te luisteren (en deze interactief bij de ontwikkeling van nieuwe producten te betrekken) tot opzienbarende successen gekomen kan worden.

Joseph Pine (auteur van de business bestseller ‘The Experience Economy’) over LEGO and Mark Hansen: “Producent LEGO is al bijna 40 jaar actief in the ‘Experience Business’ en is het enige bedrijf dat ik ken dat marketing experiences brengt op alle 10 de niveaus van het ‘Location Hierachy Model’. Mark Hansen’s presentatie is een ‘must’ voor iedere marketeer! Voor meer informatie & inschrijven: HSMAI.nl

Reageer op dit artikel