nieuws

Dinner in the Sky bij Benji Fun

Horeca

“Dinner in the Sky”, is de nieuwste attractie van Benji Fun. Maximaal 22 mensen, vastgemaakt met vierpuntsgordels op de stoel, worden met tafel en al met een reuzenkraan tot 50 m hoogte gehesen om te dineren. Gastronomie op hoog niveau dus. Niet aan te raden voor bangerds, mensen met claustrofobie of hoogtevrees.

Zij kunnen aan den lijve ondervinden of culinaire gerechten ook smaken als je zenuwachtig bent? Hoe reageren onze smaakpupillen op deze hoogte? Een sigaretje roken van de zenuwen kan, maar naar het toilet gaan bijvoorbeeld is uitgesloten. Om het geheel nog spannender te maken zijn de zitjes zo gemonteerd dat ze met een eenvoudige beweging honderdtachtig graden draaien zodat de sky ook nog de limit is.Voor meer informatie: www.benjifun.beBenji Fun is onder ander bekend van Car-dropping, Air-Diving, House-Running, en Cat Car.

Reageer op dit artikel