nieuws

Ed Nijpels opent Residentie Vlierijck

Horeca

WestCord Hotels is exploitant van het gloednieuwe appartementencomplex Residentie Vlierijck op Vlieland. Vandaag, 7 april 2006, opent Vlierijck – met 39 moderne appartementen – haar deuren op spectaculaire wijze met een “vliegende start”. De sleutel arriveert namelijk per helikopter. Onder toeziend oog van de genodigden verzorgt de Commissaris van de Koningin van Friesland, de heer Ed Nijpels, de openingsceremonie.

Het moderne en luxe appartementencomplex Residentie Vlierijck ligt in het centrum van het gezellige en historische Oost-Vlieland. Residentie Vlierijck biedt, naast de 39 luxe en moderne onderkomens, een oriëntaals restaurant “Caep Oost”, overdekt zwembad, sauna, stoombad, zonnebank, fitnessruimte en een speelruimte voor de kinderen. Geen mondain vermaak, wel veel sportieve mogelijkheden, zoals vliegeren, paardrijden, zwemmen, tennis, raften, pijl- en boogschieten en strandzeilen.

Harry Westers, algemeen directeur van Westcord Hotels, over Residentie Vlierijck: ‘We verwachten dat het hoogwaardige product dat we met Vlierijck aanbieden weer een heel nieuwe groep mensen voor een lang weekend of vakantie naar Vlieland trekt. Bovendien zijn wij er trots op dat de Commissaris bereid is de opening te verzorgen!’ www.westcordhotels.nl en www.islandevents.nl.

Reageer op dit artikel