nieuws

Efteling DroomDagen dag en nacht te boeken via internet

Horeca

Vanaf dit voorjaar is het voor het eerst mogelijk om de Efteling DroomDagen direct en gemakkelijk via internet te boeken. Op www.efteling.com kunnen gasten dag en nacht een meerdaags bezoek aan de Efteling plannen, inclusief een overnachting in één van de deelnemende accommodaties. Met het nieuwe boekingssysteem speelt de Efteling in op de groeiende vraag naar en het gemak van internetboekingen voor het plannen van korte vakanties.

In 2003 werden de Efteling DroomDagen geïntroduceerd. Een samenwerkingsverband met verblijfsaccommodaties in een straal van 60 km rondom de Efteling. Het doel van de DroomDagen is het aanbieden van een 1- of 2-daags bezoek aan de Efteling of uitstapjes in de rest van Brabant in combinatie met een verblijf in de omgeving.

Reageer op dit artikel