nieuws

FZ verwelkomt redacteur Sjoerd Weikamp

Horeca

Met ingang van deze week is Sjoerd Weikamp (26) de nieuwe redacteur van FZ. Het is de bedoeling dat Sjoerd tot en met december parttime aan de slag gaat. In die periode hoopt hij zijn studie Communicatiewetenschap af te ronden. Daarna gaat hij eind 2006 fulltime de FZ-redactie in Doetinchem bemannen.

. ‘Als het aan mij ligt, leer ik zo snel mogelijk alles en iedereen binnen de branche kennen en ik hoop dat dat andersom ook gebeurt…vandaar de pasfoto’, aldus een enthousiaste Sjoerd Weikamp, die zich de komende weken op het mei nummer van FZ gaat storten. Sjoerd werkte eerder onder meer voor RTV Gelderland, het ANP, de provincie Overijssel en hij deed verschillende freelance-werkzaamheden voor uiteenlopende media. Sjoerd is te bereiken op sjoerd.weikamp@reedbusiness.nl of telefonisch 0314 349840 of 06-52634468.

Reageer op dit artikel