nieuws

Hypsos Group tevreden over resultaten 2005

Horeca

De Hypsos Group (Hypsos, PUL display, Perspekt Studio’s en Carillon AV) heeft 2005 afgesloten met een positief resultaat van 1,2 miljoen bij een omzet van 32 miljoen. De directie is tevreden met dit resultaat, mede omdat hierin de negatieve effecten van de nieuwe pensioenrichtlijn RJ 271 zijn verwerkt.

Voor het komende jaar is algemeen directeur Johan van de Water positief maar hij verwacht wel dat het resultaat onder druk blijft staan. “Door de economische omstandigheden is men in onze markt meer gericht op kosten, terwijl gefocust zou moeten worden op wat investeringen in creatieve en kwalitatieve uitingen kunnen of behoren op te leveren.” Hypsos blijft in elk geval investeren in kwaliteit, toegevoegde waarde en internationalisering.

Reageer op dit artikel