nieuws

Jordan Tourism Board lanceert nieuwe website

Horeca

De Jordan Tourism Board heeft een nieuwe website ontwikkeld: www.visitjordan.com. Hiermee vervalt de oude website, www.see-jordan.com. Op deze nieuwe site is achtergrondinformatie te vinden over het land, haar bewoners en de vele bezienswaardigheden en indrukwekkende natuur. Daarnaast vindt de bezoeker hier uitgebreide reisinformatie, nieuwtjes en een grappige quiz waarmee men zijn of haar kennis over Jordanië kan testen.

“We zijn met name zeer trots op de interactieve landkaart en reisplanner die speciaal voor deze site zijn ontwikkeld”, aldus Ravianne van Vliet van de Jordan Tourism Board in Amsterdam. Naar aanleiding van een bepaald thema, bijvoorbeeld History&Culture of Leisure & Wellness, kan men de reis naar Jordanië tot in detail plannen, van leuke restaurantjes tot en met bezienswaardigheden en hotels in diverse prijsklassen.Ook vindt de bezoeker van de site links naar reisorganisaties in de Benelux en in Jordanië zelf die het land aanbieden als vakantie- of incentive bestemming. Kortom, een zeer veelzijdige, informatieve en professionele website die bijdraagt aan het positieve beeld dat steeds meer mensen krijgen van dit moderne koninkrijk.

Reageer op dit artikel