Misset Café Top-100

Bekijk hier de inhoud van het meest recente nummer en vraag direct een (proef)abonnement aan. * Vraag een proefnummer/abonnement aan * Meer informatie over adverteren...

Café van het Jaar Nobel een 'warm welkom'

Na een kleine daling vorig jaar namen vader en zoon Nobel de adviezen ter harte. Zij lichten café Nobel op Ameland grondig door, en het resultaat mag er wezen. Komend jaar draagt dit warme welkom voor eilandbewoners en toeristen de titel Café van het Jaar. Gefeliciteerd.

Portretten

Een kijkje achter de schermen bij tapperij Schevelingen in Helmond, nummer 67 in deze erelijst, en bij In de Wildeman te Amsterdam, nieuw in de Top-10.

De Eregalerij

In de eregalerij staan de cafés die de afgelopen twee jaar aan de haal gingen met de titel Café van het Jaar: De Mug in Middelburg en De Engel in Oldenzaal.

De aanraders

Welke cafés verdienen het om door u te worden bezocht, al missen ze de finishing touch om deel uit te maken van de beste 100 van Nederland. Een overzicht van echte aanraders.

Het donkerbruine café

De tweelingbroers Willem en Hans Anker zijn behalve gedreven advocaten ook grote liefhebbers van het échte donkerbruine café.