nieuws

Musical Awards Gala 2006 in Ahoy

Horeca

Het John Kraaijkamp Musical Awards Gala 2006 vindt plaats in Ahoy in Rotterdam. Vorig jaar werd de prijsuitreiking nog gehouden in het Nieuwe Luxor Theater in de havenstad. Het gala is door de verhuizing naar de grotere locatie voor het eerst ruim toegankelijk voor het publiek. Tooske Breugem presenteert de 7e editie op 22 mei.

Vijftien prijzen worden tijdens het gala uitgereikt. Naast twaalf John Kraaijkamp Musical Awards, zijn dat de Cubus Oeuvre Awards en de ANWB Publieksprijzen voor de beste grote en kleine musical. Voor de prijzen komen negentien musicals van veertien producenten in aanmerking. Seth Gaaikema zit na een jaar afwezigheid weer in de jury. De andere juryleden zijn Jacques d’Ancona, Marjan Berk, Haye van der Heyden, Mary Michon, Tom Odens, Barrie Stevens en voorzitter Rob Wiegman.

Reageer op dit artikel