nieuws

Nationale Taptoe verhuist naar Ahoy

Horeca

De Nationale Taptoe, gehouden op 27 september tot en met 1 oktober, vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie nl. in Ahoy’ Rotterdam. De organisatie verwacht dat Ahoy’ meer bezoekers aantrekt. Tevens verandert de naam van de Taptoe in ‘The Netherlands Military Tattoo’.

Vorig jaar vond de Taptoe nog in de Brabanthallen in ´s-Hertogenbosch plaats. Destijds werd voor deze plaats gekozen op basis van te verwachten bezoekersaantallen en financiële opbrengst. Ondanks een succesvolle show zijn die verwachtingen niet geheel uitgekomen. Na overleg met de Gemeente Rotterdam zijn Defensie en de Stichting Nationale Taptoe (SNT) er van overtuigd dat met de nieuwe locatie Ahoy’ wel de beoogde bezoekersaantallen worden behaald en dat tevens een gezonde exploitatie mogelijk is. Voorafgaand aan de Taptoe trekt op zaterdag 23 september een muzikale optocht (“street-parade”) door het centrum van Rotterdam.

Reageer op dit artikel