nieuws

NBTC: ‘Queensday-event’ in Londen

Horeca

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen haalt Koninginnedag naar Londen. Het park van de ‘Inner Temple Gardens’ bij Victoria Embankment in de Engelse hoofdstad wordt 29 april omgetoverd tot een oranje gekleurd Holland House Event. Doel van dit evenement is om Nederland en de city break-campagne bij de Britten nog meer onder de aandacht te brengen.

Het Holland House Event moet duizenden bezoekers lokken. Andrew van der Feltz, vestigingsmanager NBTC-Groot-Brittannië: “Wij zijn steeds op zoek naar originele manieren om Holland verder op te kaart te zetten. Met dit unieke evenement willen wij de Nederlandse levensstijl, de gastvrijheid, de producten en de Nederlandse cultuur, bij de Britten onder de aandacht brengen. Hiermee willen we het imago van Nederland versterken en zodoende Britten aanmoedigen een city break naar Nederland te boeken.”

Reageer op dit artikel