nieuws

Nederlandse topartiesten tijdens Nacht van Oranje

Horeca

Net als voorgaande jaren staat er een indrukwekkende line-up tijdens de veertiende editie van de Nacht van Oranje in Ahoy’ Rotterdam. Dit jaar geven topartiesten als Jan Smit, Wolter Kroes en Gerard Joling weer een daverend optreden in een nagenoeg uitverkocht Sportpaleis. Zij brengen hun bekendste hits ten gehore aan het veelal in oranje uitgedoste publiek. De avond wordt traditiegetrouw afgesloten door Lee Towers, die Ahoy’ als zijn tweede thuis beschouwd.

. Koninginnedag wordt dit jaar weer in stijl ingeluid met een waar oranjespektakel.De deuren van Ahoy’ gaan open om 18.30 uur, het feest barts lost om 20.00 uur.Tot circa middernacht treden de volgende artiesten in willekeurige volgorde op: Jan Smit, Wolter Kroes, Lee Towers, De Deurzakkers, Grad Damen, Rene Schuurmans, Toni Wille, One Two Trio, Gerard Joling, de Sjonnies, Vader Abraham, de Havenzangers, Frank van Etten, Arie Ribbens, Lesley Williams, Alex, Jacques Herb, George Baker, Jan Keizer en Hanny. De presentatie ligt in vertrouwde handen van Albert West.

Voor meer informatie Nacht van Oranje.nl en kaarten via 0900 235 24 69 (Ahoy’) of via 0900 3001250 (Ticket Service Nederland).

Reageer op dit artikel