nieuws

NHTV organiseert Masterclass Imagineering

Horeca

Op donderdag 27 april vindt aan NHTV internationale hogeschool Breda de Masterclass ‘Imagineering: innovatie vanuit belevingsperspectief’ plaats. De Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met Veritas, een Belgische retailketen in fournituren. Keynote speakers zijn: Diane Nijs, Lector Imagineering aan NHTV, Marc Peeters, Gedelegeerd Bestuurder van Veritas en Ingrid de Weerdt, Algemeen Directeur van Veritas.

In de Masterclass wordt ingegaan op Imagineering als tool voor innovatie en groei aan de hand van het voorbeeld van Veritas. Imagineering houdt zicht bezig met waardecreatie en waarde-innovatie vanuit een ‘belevingsconcept’. Op basis van de ‘value-fit’ tussen bedrijfs-DNA en de betekenis van een merk in de markt wordt een high-concept ontwikkeld dat vervolgens als uitgangspunt voor het beleid dient. De Masterclass wordt gegeven in het NHTV-gebouw aan de Sibeliuslaan 13 in Breda en begint om 17:00 uur. De toegang is gratis. Wie geïnteresseerd is, dient zich wel vooraf te registreren op: www.imagineeringacademy.nl.

Reageer op dit artikel