nieuws

Online reserveren bij Eden Hotel Group

Horeca

De Eden Hotel Group, bekend van o.a. het Amsterdam American Hotel, heeft sinds 2006 een sterke groei doorgemaakt. Onlangs is de groep uitgebreid met drie Twente Hotels en recent heeft het viersterren Eden Rembrandt Square Hotel in Amsterdam haar deuren geopend met het restaurant FLO Amsterdam. Ze exploiteren nu twaalf hotels en drie bijbehorende restaurants verspreid door Nederland.

Als gevolg van deze ontwikkelingen lanceert de hotelgroep deze maand een compleet nieuwe website die niet alleen een eigentijdse uitstraling heeft, maar ook gasten de mogelijkheid biedt online kamers te reserveren. De website geeft altijd het beste tarief. In Nederlands en Engels is op edenhotelgroup.com te vinden wat de twaalf aangesloten hotels en restaurants te bieden hebben. Nieuw op de Eden website is het online reserveren door de handige boekingsmodule aan de rechterkant van de pagina. Selecteer een hotel en datum naar keuze en de beschikbaarheid met de best ‘available rate’ wordt meteen getoond. Een overzicht van speciale zomer arrangementen en aanbiedingen is per hotel aangegeven.

Reageer op dit artikel